LeoN. Napisano 21 Września 2015 #332143 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Nick:LeoN. Wiek:17 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 29 lip 2015 Czas spędzony na forum:Czas Online2d 9h 56m 18s Doświadczenie w ocenianiu:Dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Czy byłeś banowany na forum lub serwerze?:NIE Dlaczego Ty?:Staram się spędzać dużo czasu na forum, wiem że dam sobie rade w tej funkcji i zawsze to ktoś do pomocy. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: +/- 3 Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)tak Coś od siebie:Mam nadzieje że moje podanie będzie pozytywnie rozpatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 #332853 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Września 2015 #333424 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi