Ver Posted May 15 Share Posted May 15 Czesc jestem ver mam 17 i trzy czwarte lat, hcialbym zostac administratorem tego serwera, poniewarz kreci sie tu wielu citerów podczas kiedy gram. Cos o mnie: moje chobby to gramatyka oraz siorka gazownika, lubie jezdzic skóterem. Moje doswidaczenie to praca na ohronie w lidlu( tam terz lapałem oszóstuw) Moje motto rzyciowe to hronic slórzyc i jebac tak tez chce robic tu na serwerze. Prosze o rozpatzenie mojego wniosku Jakby co mam dysortografie link do steam---> https://steamcommunity.com/id/verclub/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ver Posted May 15 Author Share Posted May 15 polecam gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptychu kox bot Posted May 15 Share Posted May 15 Umie grac umie lapac OSZUSTÓW przyda sie chlopak do pomocy Jestem zaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted May 23 Share Posted May 23 NIe wiem czy ty tak serio czy se jaja robisz, ale jak już chcesz wstąpić to przyda się ręka do pomocy. Tylko napraw bo w oczy napierdala. Jak poprawi jestem Za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ver Posted May 23 Author Share Posted May 23 14 godzin temu, BbynonS napisał: NIe wiem czy ty tak serio czy se jaja robisz, ale jak już chcesz wstąpić to przyda się ręka do pomocy. Tylko napraw bo w oczy napierdala. Jak poprawi jestem Za bedzie poprawione ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef Ed Posted May 29 Share Posted May 29 Te gt takie średnie, jak wiecej pograsz to zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef Ed Posted May 29 Share Posted May 29 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...