>.:-SoszekK-:.< Napisano 18 Maja 2023 #693719 Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 Nick: >.:SoszekK:.< Wiek: 20 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:444795318 CS 1.6/CS:GO*: CS 1.6 COD 400 80.72.43.106:27022 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: około godziny/dwóch Coś o sobie: Jestem raczej spokojnym i opanowanym człowiekiem. Jestem odpowiedzialny i jeśli podejmę się zadania to wiem że to zrobie. Doświadczenie: Dawno mnie tu nie było, ale ponownie gram w CSa. Dużo swojego czasu spędziłem na nieistniejącym już serwerze COD MOD 801, na którym byłem administratorem pod nickiem LegendisBack i dbałem o porządek tego serwera najlepiej jak mogłem. Dlaczego Ty: Ze względu na to, że już kiedyś byłem administratorem, potrafie się wszystkim dobrze zająćz jestem kulturalny. Przedewszystkim chcę umilić rozgrywkę zwykłym, normalnym graczom, dbać o porządek na serwerze i usuwać cheaterów *Można wybrać to i to* Fox_r2 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Maja 2023 #693720 Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi