>.:-SoszekK-:.< Napisano 18 Maja 2023 #693719 Udost臋pnij Napisano 18 Maja 2023 Nick: >.:SoszekK:.< Wiek: 20 Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:0:444795318 CS 1.6/CS:GO*:聽 CS 1.6 COD 400聽80.72.43.106:27022 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: oko艂o godziny/dw贸ch Co艣 o sobie: Jestem raczej spokojnym i opanowanym cz艂owiekiem. Jestem odpowiedzialny i je艣li podejm臋 si臋 zadania to wiem 偶e to zrobie. Do艣wiadczenie: Dawno mnie tu nie by艂o, ale ponownie gram w CSa. Du偶o swojego czasu sp臋dzi艂em na nieistniej膮cym ju偶 serwerze COD MOD 801, na kt贸rym by艂em administratorem pod nickiem LegendisBack i dba艂em o porz膮dek tego serwera najlepiej jak mog艂em. Dlaczego Ty: Ze wzgl臋du na to, 偶e ju偶 kiedy艣 by艂em administratorem, potrafie si臋 wszystkim dobrze zaj膮膰z jestem kulturalny. Przedewszystkim chc臋 umili膰 rozgrywk臋 zwyk艂ym, normalnym graczom, dba膰 o porz膮dek na serwerze i usuwa膰 cheater贸w *Mo偶na wybra膰 to i to* Fox_r2 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Maja 2023 #693720 Udost臋pnij Napisano 18 Maja 2023 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi