beneto Posted May 22 Share Posted May 22 Twój nick podczas gry:beneto Godzina, data zdarzenia:05.21.2023 19:58 Mapa: only mirage STEAM_ID / IP: STEAM_1:0495983338 Uzasadnienie: Niesłusznie dostałem bana,dziwna sytuacja.W zasadzie chyba nie za jakąś konkretna akcje ,bo ban wleciał na rozgrzewce po jakimś random flicku z glocka.Gram na tym serwerze od dobrych kilku lat,znam wiekszość adminow od dawna,w tym Edzika.On moze mnie nie kojarzyć bo zmienilem nick.Wczesniej gralem pod nickiem trumel. Swego czasu,nie jestem w 100% pewny ale chyba miałem nawet admina na tym serwerze.Nie cheatuje oczywiście.Nie przyznaje sie do cheatowania i nalegam na odbanowanie bo to jeden z bardziej ogarnietych serwerow na jakich grałem. Nie bierzcie tego jako przymilanie sie. Faktem jest ze jesli Edzik teraz dałby jakies clipy za ktore moglby mnie podejrzewac,prawdopodobnie wybroniłbym sie z nich bez problemu. Trochę się w tego csa nagrałem,i zwykły gamesens nie zawsze musi okazywac sie graniem na wallu czy innym wspomagaczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef Ed Posted May 22 Share Posted May 22 Wybacz mordeczko, ja nawet nie wiedziałem, że komuś bana dałem. Dopiero teraz jak na forum wszedłem. Wybacz za to, unban leci i zapraszam do gry. Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted May 22 Share Posted May 22 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...