Goraco Napisano 21 Września 2015 #332011 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Twój nick podczas gry:Czeder Godzina, data zdarzenia:15:39 Mapa:De_Dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:115062527 Uzasadnienie:Więc tak odpalam sobie cs'a przez steam i wchodzę na serwer Only DD2 i pokazuje mi się takie coś: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : xVipeRx . . . . [AMXBans] Powod : ' AB! ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' HLTV ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.254.193.219 ' [AMXBans] =============================================== Nie wiem o co z tym chodzi. Nikt oprócz mnie nie gra na tym kompie cs'a mam steamowego. PS. Nie wiem jak uzupełnić te dane na górze o tym nicku,mapce,godzinie więc dałem informacje jaki posiadam nick na serwerze o której chciałem wejść na serwer Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 21 Września 2015 #332109 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN. Napisano 21 Września 2015 #332116 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 poprostu twoje ip pokryło sie z ip innego gracza zresetuj połączenie i wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 22 Września 2015 #332846 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi