Dyzek Napisano 21 Września 2015 #331966 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Nick: Maravilla Wiek: 20 Doswiadczenie w byciu admem: Średnie Znajomosc AMX: 6-7 Staz w CS-sie: hmm 6,7 lat? Steam/Non Steam: Steam DLaczego ty: No co moge powiedziec.Moglbym napisac ze nadaje sie na to miejsce bo jestem odpowiednia osoba etc itp ,ale wydaje mi sie ze to jest juz zbyt oklepane,wiec napisze wprost.Denerwuje mnie gdy gram w godzinach porannych i nie moge nic zrobic z tzw. odpalami.To samo tyczy sie godzin wieczornych.Czesto z innymi adminami nie mam kontaktu bo sa po prostu w szkole lub ich nie ma na steam. Czas jaki poswiecam na CS: 5-6h dziennie. Mysle ze inni moga to potwierdzic. Kontakt:Steam,Forum Link: http://www.gametracker.com/player/Maravilla/80.72.34.125:27235/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek aka happy panda Napisano 21 Września 2015 #331974 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 jestem za +wiek +steam +aktywnosc nic dodac nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 21 Września 2015 #332168 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Często go widzę na serwerze i w dodatku ogarnięty Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Września 2015 #332179 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jestem jak najbardziej na TAK. Często na serwerze, ogarnięty, kultura na poziomie Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 21 Września 2015 #332727 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Male tak +aktywny na serwerze +ogar, steam, +18 -posty na forum, 2, czas online 6h Nie pisz podania z taka statystyka na forum Tak jak wyzej napisalem jestem na male tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViXeN98 Napisano 21 Września 2015 #332771 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ja jestem jak najbardziej na tak, ogarnięty chłop, dobrze się z nim dogaduje i jest często na serwerze, dużo gra i widać, że ma skilla jak i nie raz rozmawialiśmy o tym, kto jest podejrzany albo po jednej akcji było widać, że jest spalony. Wieeelkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m50b25 Napisano 22 Września 2015 #332902 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Na Tak: +++ Wiek ++ Aktywność +Doświadczenie ++ Kultura + Często zgłasza mi trafne podejrzenia. +/- Aktywność na forum Po prostu potrzebujemy takich osób u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 23 Września 2015 #333256 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Często cię widzę na serwerze Ogar Wiek Jestem na tak Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Września 2015 #333279 Administrator Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362097 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina CS:GO" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi