Ganja Mafia1992 Napisano 20 Września 2015 #331488 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witajcie. Zapraszam was dziś na wywiad z adminem COD 200, czyli Ran. Zapraszam do czytania oraz komentowania i oceniania pracy. [align=center]Witaj. Na wstępie chciałbym ci podziękować, że dałeś się namówić na wywiad. Opowiedz nam coś o sobie. Skąd jesteś, jak masz na imię oraz ile masz lat? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Adam z Grudziądza i mam lat 21.\ [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, jakie ciekawe miejsca byś nas zabrał, jakie miejsca można pozwiedzać? [/align] [align=center] [/align] [align=center]W moim mieście ciekawe miejsca to Klimek góra zamkowa i park botaniczny. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiesz nam jakie było twoje dzieciństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]He he cały czas na dworze w piłkę się grało w siatkę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam jakie są twoje zainteresowania ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]JumpStyle,Siłownia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakiś talent, który mógłbyś opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Taniec JumpStyle. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak układa Ci się w życiu codziennym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie jest źle dziewczyna praca dom. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest to trudne pytanie, na które jeżeli chcesz nie musisz odpowiadać. Zdarzyło Tobie się, jakaś przykra historia, o której chciałbyś nam opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Śmiertelny wypadek kolegów, z którymi jechałem i tylko ja przeżyłem:( [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam, masz już jakieś plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie tak ochroniarz w delcie lub klawisz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiesz nam, jakie jest twoje życiowe motto? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Walcz o swoje szczęście, ale nigdy kosztem innych. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dużo czytelników chciałoby się dowiedzieć jak wyglądasz? Masz takie zdjęcie, które chciałbyś ujawnić na forum? Podeślij swoje zdjęcie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś mam, na dniach dodam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz dziewczynę, a może jesteś w trakcie szukania swojej wybranki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam, jesteś jedynakiem czy masz jakieś rodzeństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam rodzeństwo 2 braci i 2 siostry. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz takie uzależnienie, które jest tobie ciężko rzucić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Słuchanie głośnej muzyki. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam o swoich wadach i zaletach? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pomocny spokojny. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki jesteś, na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Spokojny wyluzowany. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolne weekendy najczęściej, z kim spędzasz lub przy czym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z dziewczyna i przyjaciółmi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam o swojej śmiesznej historii w szkole, która ci się przytrafiła? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na plucie do kawy nauczycielce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej muzyki słuchasz, na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hard style. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gatunki filmowe, które mógłbyś oglądać non stop? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Filmy akcji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas przejść do pytań związane z Cs i z MH. Jak zaczęła się twoja przygoda z Counter Strike 1.6? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak zacząłem szukać nowej sieci po sprzedaniu sieci KillStreaku . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Po przez reklamą na wiaderku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skąd pomysł na taki nick? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dj muzyki hard style jestem jego fanem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz taką zaufaną osobę na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Evo, bydlak, papi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbyś coś jeszcze osiągnąć oprócz admina? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Może i tak, ale to później jak się lepiej poznam na sieci. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiego serwera brakuje u nas na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]BF 4. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakiegoś suchara, który rozśmieszył Cię do łez? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Narazie nie mam mało ich spotykam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przyszedł czas dla Ciebie, gdzie możesz podziękować i pozdrowić. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje za wywiad [/align] [align=center]Pozdrawiam całą ekipę Muli-Head. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 20 Września 2015 #331515 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Słabo się czyta. Odpowiedzi nie są rozwinięte tylko . Lubisz piłkę? Tak. itp. Ale może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Września 2015 #331986 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Słaby wywiad ale dobrze jest. Poznałem bardziej osobę z którą współpracuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyllwekcyms Napisano 21 Września 2015 #332003 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Powiem Ci, że to jest twój najgorszy wywiad, ale może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Września 2015 #332134 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Nie przekonuje :e ale pracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek aka happy panda Napisano 22 Września 2015 #332883 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 bardzo fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 28 Września 2015 Autor #331581 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi