Ganja Mafia1992 Napisano 20 Września 2015 #331488 Napisano 20 Września 2015 Witajcie. Zapraszam was dziś na wywiad z adminem COD 200, czyli Ran. Zapraszam do czytania oraz komentowania i oceniania pracy. [align=center]Witaj. Na wstępie chciałbym ci podziękować, że dałeś się namówić na wywiad. Opowiedz nam coś o sobie. Skąd jesteś, jak masz na imię oraz ile masz lat? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Adam z Grudziądza i mam lat 21.\ [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, jakie ciekawe miejsca byś nas zabrał, jakie miejsca można pozwiedzać? [/align] [align=center] [/align] [align=center]W moim mieście ciekawe miejsca to Klimek góra zamkowa i park botaniczny. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiesz nam jakie było twoje dzieciństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]He he cały czas na dworze w piłkę się grało w siatkę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam jakie są twoje zainteresowania ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]JumpStyle,Siłownia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakiś talent, który mógłbyś opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Taniec JumpStyle. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak układa Ci się w życiu codziennym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie jest źle dziewczyna praca dom. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest to trudne pytanie, na które jeżeli chcesz nie musisz odpowiadać. Zdarzyło Tobie się, jakaś przykra historia, o której chciałbyś nam opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Śmiertelny wypadek kolegów, z którymi jechałem i tylko ja przeżyłem:( [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam, masz już jakieś plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie tak ochroniarz w delcie lub klawisz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiesz nam, jakie jest twoje życiowe motto? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Walcz o swoje szczęście, ale nigdy kosztem innych. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dużo czytelników chciałoby się dowiedzieć jak wyglądasz? Masz takie zdjęcie, które chciałbyś ujawnić na forum? Podeślij swoje zdjęcie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś mam, na dniach dodam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz dziewczynę, a może jesteś w trakcie szukania swojej wybranki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam, jesteś jedynakiem czy masz jakieś rodzeństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam rodzeństwo 2 braci i 2 siostry. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz takie uzależnienie, które jest tobie ciężko rzucić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Słuchanie głośnej muzyki. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam o swoich wadach i zaletach? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pomocny spokojny. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki jesteś, na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Spokojny wyluzowany. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolne weekendy najczęściej, z kim spędzasz lub przy czym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z dziewczyna i przyjaciółmi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam o swojej śmiesznej historii w szkole, która ci się przytrafiła? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na plucie do kawy nauczycielce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej muzyki słuchasz, na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hard style. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gatunki filmowe, które mógłbyś oglądać non stop? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Filmy akcji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas przejść do pytań związane z Cs i z MH. Jak zaczęła się twoja przygoda z Counter Strike 1.6? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak zacząłem szukać nowej sieci po sprzedaniu sieci KillStreaku . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Po przez reklamą na wiaderku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skąd pomysł na taki nick? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dj muzyki hard style jestem jego fanem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz taką zaufaną osobę na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Evo, bydlak, papi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbyś coś jeszcze osiągnąć oprócz admina? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Może i tak, ale to później jak się lepiej poznam na sieci. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiego serwera brakuje u nas na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]BF 4. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakiegoś suchara, który rozśmieszył Cię do łez? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Narazie nie mam mało ich spotykam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przyszedł czas dla Ciebie, gdzie możesz podziękować i pozdrowić. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje za wywiad [/align] [align=center]Pozdrawiam całą ekipę Muli-Head. [/align]
Xeo Napisano 20 Września 2015 #331515 Napisano 20 Września 2015 Słabo się czyta. Odpowiedzi nie są rozwinięte tylko . Lubisz piłkę? Tak. itp. Ale może być.
bydlak Napisano 21 Września 2015 #331986 Napisano 21 Września 2015 Słaby wywiad ale dobrze jest. Poznałem bardziej osobę z którą współpracuję .
Szyllwekcyms Napisano 21 Września 2015 #332003 Napisano 21 Września 2015 Powiem Ci, że to jest twój najgorszy wywiad, ale może być
venividiwandi Napisano 21 Września 2015 #332134 Napisano 21 Września 2015 Nie przekonuje :e ale pracuj
ciastek aka happy panda Napisano 22 Września 2015 #332883 Napisano 22 Września 2015 bardzo fajny wywiad
Ganja Mafia1992 Napisano 28 Września 2015 Autor #331581 Napisano 28 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
21 Wrz
3
20 Wrz
2
22 Wrz