eboy Posted July 15 Share Posted July 15 Twój nick podczas gry:ы Godzina, data zdarzenia:07-15-23 15:15 Mapa:only mirage STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:1604291077 Uzasadnienie:Grałem i dostałem bana za cheaty. Nie mam cheatów, tylko dobre słuchawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted July 16 Share Posted July 16 Witam, @Szef Ed zapraszam z rozpiską i demkiem, masz na to 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
eboy Posted July 16 Author Share Posted July 16 auto-20230715-1508-de_mirage.dem 10 godzin temu, ALJZK napisał: Witam, @Szef Ed zapraszam z rozpiską i demkiem, masz na to 24h Przepraszam, nie rozumiem polskiego, oto demo gry, z której zostałem zablokowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szef Ed Posted July 17 Share Posted July 17 Twoja rozgrywka została rozpatrzona przeze mnie, obejrzałem to demko z 3 razy, widziałem u Ciebie 2 takie akcje w których wydawało mi sie, że masz jakiegos triggera,ale to był najwidoczniej jakiś lag. Unban leci, zapraszam do gry! FRESHASFUCK and eboy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julshi Posted July 17 Share Posted July 17 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...