HM07 Napisano 20 Września 2015 #331202 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Gdy wchodzę na serwer wywala mnie i w konsoli dostaje coś takiego [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Znowu Laguje [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : DarkWarrior [AMXBans] Reason : ' .1" czity ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' BOT ' [AMXBans] Your IP : ' 127.0.0.1 ' [AMXBans] ======================================= Proszę o wyjaśnienie takiego czegoś. Ja grałem czysto, nicków nie zmieniałem. Sprawdziłem też amxbans a tam bana mam jeszcze innego http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=43077 . Także proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Września 2015 #331278 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Zresetuj router lub zmień ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 20 Września 2015 #331743 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Wyszła dziwna sprawa, zbanowałem bota i nagle kilku graczy do mnie pisze o odwołanie, nie dało rady tego zrobić przez amxa serwerowego więc zbanowałem go komendą amx_ban, zły powód jednak dałem, powinno być spect(boty zalewają serwer) sprawa zgłoszona. Proszę o ub dla graczy o tym ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Września 2015 #331860 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi