Agatka. Napisano 26 Marca 2016 #416861 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 21:21 26.03.2016r. Nick admina/gracza, który zawinił:..... Dowody:..... Świadkowie:...... Uzasadnienie:Hey wszystkim. Chciała bym przeprosić za moje zachowanie,(CAŁĄ ADMINISTRACJĘ, OGÓLNIE SERWEROWNIE) które wczoraj zaszło. Naprawdę przepraszam. Nikogo nie obrażałam lecz zrobiłam spore zamieszanie. NAPRAWDĘ PRZEPRASZAM!!! Z poważaniem Agatka pO. MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 26 Marca 2016 #412084 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 No widzisz i po co Ci to było? Tyle hałasu, cwaniakowania i wszystko obróciło się przeciwko Wam. @@August i @@Sunn O))) to nie są idioci, i jeżeli chcecie ich zniszczyć musicie znaleźć sprytniejsze sposoby. Z mojej strony nie gniewam się, graj Sobie na serwerze, koledzy niestety nie pograją. @@Mart_Verum i @ wynocha mi z mojego posta wstrętne marudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2016 #412086 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jest mi smutno Są święta A Ty robisz takie rzeczy NIE WYBACZE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Marca 2016 #412087 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Consecuente =====> ON KLAMIE Agato, MG MH to siec serwerow, nie serwerownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Marca 2016 #414746 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Miło, że przepraszasz zachowanie, chciałbym rzec "Masz jaja", ale tego nie zrobię. Wyszło spore zamieszanie, twoi koledzy się nie popisali, masz wielką nauczkę na przyszłość. Powodzenia Agatko! Ps: Zamykam temat, nie widzę sensu aby był otwarty. Agatka ma czas na przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Marca 2016 #414744 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 (OGÓLNIE SERWEROWNIE) jestesmy siecią serwerów wybaczam Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Marca 2016 #414740 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi