MYDELKO Napisano 30 Sierpnia 2023 #696282 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Nick: MYDΣłKö [Ƭ] Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: dlaczego ja poniewaz gram na tym serwerze od paru dni , fajnie sie gra spodobal mi sie i nie ma tam zadnego admina dostepnego a tak to ja moge zawsze pomoc w czyms czy w jakims problemie czy z cheaterem mysle ze przekonam was do tego zeby zostac adminem , byc moze tez mozna okres probny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: duzo ogolnie potrafie grac od ran do kolejnego rana wiec tu ciezko opisac dokladnie Kontakt: steam , dc , forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/MYDΣłKӨ [Ƭ]/145.239.19.217:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Sierpnia 2023 #696293 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Najpierw odpracuj warna a potem zgłoś się do moderatora żeby otworzył podanie. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi