Radoslaw Napisano 4 Września 2023 #696488 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Twój nick podczas gry: NIE ZNASZ KOMEND? /MENU Godzina, data zdarzenia: Nie dawno, dziś Mapa: Duścik 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:108249446 Uzasadnienie: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KyloKylo Napisano 4 Września 2023 #696495 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Zacznijmy od tego, że przede wszystkim powinieneś dostosować się do wzoru odwołania... Brakuje godziny zdarzenia, jak i uzasadnienia! Tutaj wstawiam demo z hltv: https://www.mediafire.com/file/hjdi455fhzrgstb/9999.dem/file Obejrzałem demo i w sumie jak dla mnie niektóre akcje były podejrzane, ale to raczej fart UBTeam zerknijcie Może coś przeoczyłem Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Napisano 5 Września 2023 Autor #696505 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 (edytowane) 15 godzin temu, KyloKylo napisał: Zacznijmy od tego, że przede wszystkim powinieneś dostosować się do wzoru odwołania... Brakuje godziny zdarzenia, jak i uzasadnienia! Tutaj wstawiam demo z hltv: https://www.mediafire.com/file/hjdi455fhzrgstb/9999.dem/file Obejrzałem demo i w sumie jak dla mnie niektóre akcje były podejrzane, ale to raczej fart UBTeam zerknijcie Może coś przeoczyłem Gra na farcie najlepsza, pamiętaj młodzieńcze a co ja mam uzasadniać? dostosowałem się do wzoru, nie dałem uzasadnienia bo to nie ma sensu... Edytowane 5 Września 2023 przez Radoslaw KyloKylo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Września 2023 #696529 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 @KyloKylo Masz swoje demka nagrywać to raz, dwa to masz demka rozpisywać z czasówkami KyloKylo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Września 2023 #696530 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi