Skrec Wasa Napisano 7 Września 2023 #696575 Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Data/czas zdarzenia: 07.09.2023 okolo 22:20 Nick Admina/Gracza: Vita Dowód(Ss'y/Demko): Na samym dole wklejam "raport" z konsoli Uzasadnienie: Zostalem zbanowany, administrator podejrzewal mnie o cheatowanie mowiac ze korzystam z wallhacka i mnie "rozgryzl" na co odpowiedzialem ze jedna z klas ma wbudowane WH i jest ono "legalne" (chyba terrorysta, klasa lekka, z wyciagnietym nozem widac innych graczy na radarze). Moim zdaniem Vita jest niekompetentny poniewaz wykazal sie brakiem znajomosci klas na serwerze COD 200 oraz nie zrobil mi screenshotow nie majac 100% pewnosci czy cheatuje. Świadkowie: - [VIP] PRO8L3M Vita (92): a widzisz rozgryzlem cie robaczku [VIP] PRO8L3M Vita (92): po co grasz odpalony [VIP] PRO8L3M Vita (92): znudzil ci sie nasz server Skrec Wasa (31): to legalne wh [VIP] PRO8L3M Vita (92): serio Skrec Wasa (31): ta [VIP] PRO8L3M Vita (92): mhm bo fajnie przez sciany widzis Ta wiadomosc wyslal na "@@" - on mysli ze na idiote trafil x (moj komentarz - pan wita chyba ciagle nie wie ze jedna z klas ma taka zdolnosc jak "wh") Skrec Wasa (31): wbudowana zdolnosci Skrec Wasa (31): dziwie sie ze nie wiecie grajac tutaj x *DEAD* Skrec Wasa (31): kto tu ma admina? (znowu wiadomosc wyslana na "@@") ten co cie zara zbanuje demko juz nagrane (tutaj chyba sie przyznal ze to nagral, polecam sprawdzic jaka profesja gralem na filmiku ) *DEAD* Skrec Wasa (31): kto tu ma admina? ten co cie zara zbanuje *SPEC* [VIP] PRO8L3M Vita (92): skrec wasa pewnie myslisz ze ban = ssy wiec wyjda czyste i sie odwolasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi