VitaFit Napisano 9 Września 2023 #696624 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 @RYBSON jestes Poj*b*ny i tyle xD smiej sie na tym czacie xD wiesz ja mam w d*pie te twoje warningi xd jak liczysz ze je odrobie to sie grubo mylisz. to ze se na wzajem D*py lizecie to mi to kolo ch*ja lata ( UZYLEM CENZURY wiec zgodnie z regulaminem ) block na czat box wiec tu ci wiadomosc przekazuje Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2023 #696625 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Wedle życzenia temat do zamknięcia i żegnamy Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2023 #696626 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi