W@r!at No.1 Napisano 19 Września 2015 #330919 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nick: W@r!at No.1 Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 19-09-15 Czas spędzony na forum: 55 minut Doświadczenie w ocenianiu: Nie duże,nie małe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Niestety nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na forum nie,na serwerze jeden raz (Kampowanie na balkonie) Dlaczego Ty?: Nigdy nie miałem okazji mieć jakiejś posady na serwerze lub na forum,więc chcę się w tym sprawdzić Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1h/3h Dwumiesięczny staż jako Admin: Nie Coś od siebie:Jestem niekłopotliwy,zawsze próbuję załatwić problem rozsądnie, i myślę,gdy dacie mi szansę, postaram się wszystko szybko "skumać" Pozdrawiam W@r!at No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Września 2015 #330923 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Września 2015 #330924 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi