Kokosik 123 Napisano 18 Września 2015 #330643 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Cześć kupiłem sobie klase Kapitan i teraz nie moge dostac sie na serwer jeśli mi nie wieżycie wysle wam nawet kod ktory otrzymalem bo to dla mnie bardzo ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 18 Września 2015 #330653 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Witam. wpisałes w console hasło? (jeśli przy zakupie zaznaczyles sposób zabezpieczenia hasło nick) komenda wpisywana w console setinfo "_pw" TwojeHasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Września 2015 #330663 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Napisz czy to co napisał @WoDZu pomogło. // Z tego co wiem to pomogło, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Września 2015 #330707 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi