rezzien Napisano 5 Października 2023 #697169 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Nick: D A R K K K K I S Wiek: 31 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem kilka razy adminem na różnych sieciach, nic trudnego z takim obyciem w grze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10, na zrobienie ss wystarczy. Staż w CS-sie: od 2005 roku Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Oglądałem trochę dem na starym blacklisted.pl/anticheat.pl i oceniałem, wyłapie cheatera w sekundę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2h w tygodniu, w weekend może być więcej lub tyle samo. Kontakt: STEAM Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/D A R K K K K I S/145.239.19.217:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Października 2023 #697454 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 W ciągu 30 dni pojawiłeś się na serwerze zaledwie 5 razy z czego raz jakiś czas temu i teraz 4 dni pod rząd... Niestety musisz pograć trochę więcej i w miarę systematycznie pojawiać się na DD2. Jeśli będziesz dalej chętny do pomocy to zapraszam z podaniem za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Października 2023 #697455 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi