123barto Napisano 6 Października 2023 #697198 Udostępnij Napisano 6 Października 2023 zzMiał ktoś problemy z dostępem do forum MH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Października 2023 #697199 Udostępnij Napisano 6 Października 2023 to masz problem czy piszesz temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123barto Napisano 6 Października 2023 Autor #697206 Udostępnij Napisano 6 Października 2023 Tak wrzuciłem screena, co by ludzie sobie po oglądali. Miałem problem, ale już udało mi się go rozwiązać cloudflare.com czyli hosting forum MH blokuje tureckie adresy ip, a akurat miałem vpn'a przełączonego na Turcje. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 7 Października 2023 #697209 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi