obstaw Napisano 10 Października 2023 #697288 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 (edytowane) Wyzywałem się z typem "koxu"na mikrofonie a admin 123barto | asddsa nic z nim nie zrobil.Faworyzacja bo miał bół dupy o to ze jestem lepszy xd Może jakaś kontrola nad adminem co sie dzieje na serwerze?Bo jak widze to martwy serwerek xd @strafelegit COD45K a gdybyś chcial wiedzieć to mnie zbanował za to że położyłem miny przed przejsciem a nie w ciemni na tt przyjebie jebany i chuj ci na matule kłade lache jej do mordy jebac te forum elo Edytowane 10 Października 2023 przez obstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123barto Napisano 10 Października 2023 #697289 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 2 minuty temu, obstaw napisał: Wyzywałem się z typem "koxu"na mikrofonie a admin I czy ja coś muszę więcej dodawać ? Wchodzę na serwer, pierwsze co to słyszę jak kogoś wyzywasz przez mikrofon to poleciał ban. Co w tym dziwnego ? Masz 4 godziny na wyrzucenie z siebie złości w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 10 Października 2023 #697290 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 (edytowane) Tak widzę co się dzieje na serwerze i barto dobrze robi, czyli banuje ludzi, którzy łamią regulamin, jeżeli masz zażalenia co do tego i uważasz, że dostajesz niesłusznego bana, czyli coś, czego nie zrobiłeś w tym przypadku „miny” piszesz skargę, wstawiasz demko i czas wtedy to zweryfikuje, a nie przychodzisz se ludzi i forum powyzywać PS: Poza tym już raz skargę pisałeś, w której mówiłeś, że nie stawiałeś min w niedozwolonym przejściu po obejrzeniu demka jednak były w niedozwolonym miejscu także popracuj nad tym, co piszesz. Edytowane 10 Października 2023 przez strafelegit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 10 Października 2023 #697291 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi