Skocz do zawartości

Problem

obstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Wyzywałem się z typem "koxu"na mikrofonie a admin 

123barto | asddsa 

nic z nim nie zrobil.Faworyzacja bo miał bół dupy o to ze jestem lepszy xd

Może jakaś kontrola nad adminem co sie dzieje na serwerze?Bo jak widze to martwy serwerek xd

@strafelegit COD45K a gdybyś chcial wiedzieć to mnie zbanował za to że położyłem miny przed przejsciem a nie w ciemni na tt przyjebie jebany i chuj ci na matule kłade lache jej do mordy :) jebac te forum elo

Edytowane przez obstaw

2 minuty temu, obstaw napisał:

Wyzywałem się z typem "koxu"na mikrofonie a admin

I czy ja coś muszę więcej dodawać ? Wchodzę na serwer, pierwsze co to słyszę jak kogoś wyzywasz przez mikrofon to poleciał ban. Co w tym dziwnego ? Masz 4 godziny na wyrzucenie z siebie złości w inny sposób. 

Tak widzę co się dzieje na serwerze i barto dobrze robi, czyli banuje ludzi, którzy łamią regulamin, jeżeli masz zażalenia co do tego i uważasz, że dostajesz niesłusznego bana, czyli coś, czego nie zrobiłeś w tym przypadku „miny” piszesz skargę, wstawiasz demko i czas wtedy to zweryfikuje, a nie przychodzisz se ludzi i forum powyzywać

PS: Poza tym już raz skargę pisałeś, w której mówiłeś, że nie stawiałeś min w niedozwolonym przejściu po obejrzeniu demka jednak były w niedozwolonym miejscu także popracuj nad tym, co piszesz.

Edytowane przez strafelegit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...