BuBinio Napisano 11 Października 2023 #697301 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Witam mianowicie dostałem bana o treści ,,wstaw demo na forum" Nigdy tego nie robiłem niewiem gdzie znaleźć te demko Normalnie to bym sobie odpuścił lecz na tym serwerze przegrałem sporo czasu i szkoda mi stracić mój progres Jakbym mógł prosić o jakieś instrukcje byłbym mega wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 11 Października 2023 #697315 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Robisz temat w tym dziale - https://multi-head.pl/forum/120-odwołanie-od-bana-cs-16/ Wypelniasz wzor Dodajesz linka do dem lub jako zalacznik. Demka bedziesz mial w folderze cstrike - tam gdzie jest zainstalowany twoja gra, beda mialy nazwe CSGO_MULTIHEAD1.dem CSGO_MULTIHEAD2.dem oraz CSGO_MULTIHEAD3.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 11 Października 2023 #697316 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi