Asterix Napisano 14 Października 2023 #697394 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Witam mam problem jeżeli chodzi o wejście na serwer odd2 na cs 1.6. Miałem zainstalowanego cs 1.6 nonsteam i niestety padł mi komp po naprawie na nowo zainstalowałem cs 1.6 nonsteam ustawiłem tak jak miałem ale podczas próby wejścia na serwer wyskakuje mi" You have been disconected from the server. Reason: Kicked: Invalid password". Da radę coś z tym zrobić bo mam na tym koncie SVip a nie chciał bym go stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Października 2023 #697395 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Wpisz w konsoli (~): setinfo _pw "haslo" lub setinfo _ss "haslo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asterix Napisano 14 Października 2023 Autor #697397 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Października 2023 #697402 Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi