lukasz_k97 Napisano 26 Października 2023 #697696 Udostępnij Napisano 26 Października 2023 Nick: KAERPE Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): 1 rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 10 Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/id/kaerpe/ Dlaczego Ty: Bo gram często na waszym serwerze i nie jestem kidem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1 - 2 h Kontakt: [email protected] Ora et Labora dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 27 Października 2023 #697717 Udostępnij Napisano 27 Października 2023 Link do GameTracker'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ora et Labora Napisano 17 Listopada 2023 #698173 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 jestem na tak +Jednym słowem miły ogarnięty gracz +amx +staż +steam -/+nie dałeś linka do gt(ale wiem i tak że masz sporo na serwie przegrane :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narkoman Napisano 27 Listopada 2023 #698417 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 ten rekrut już dawno zapomniał o tym podaniu ale na forum sprawa w toku jak widać ;p ale żeby nie było że spam robię to jestem na TAK -parametry spełnia (amx,wiek,staż,steam) ps. oj moderator moderator, nic nie pilnujesz starych postów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diament Napisano 5 Stycznia #699084 Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) Widywany na serwerze , staż , konto steam. Jestem na tak Edytowane 5 Stycznia przez diament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia #699088 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi