Zakręcony Napisano 17 Września 2015 #330292 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Livio [P] Kochasz Wandiego? [O] Co to w ogóle za pytanie? wiadomo że go nienawidzę Wandiś [P] Czemu jesteś inny niż każdy ? [O] Inny? spojrzyj się na siebie [P] czemu zablokowałeś mnie na FB ? [O] Ponieważ nie będę mieć w znajomych takiej osoby jak ty [P] Czemu mnie tyrasz ? [O] Takich jak ty trzeba [P] Czemu mnie nie lubisz ? [O] Że tak powiem za przeproszeniem, ponieważ jesteś idiotą Xeo [P] Lubisz kebaby? [O] Tak [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak [P] Twoje ulubione danie? [O] Dużo lubię dań ale ulubione to nie wiem [P] Ile masz lat? [O] 17 [P] Lubisz chłopców? [O] Zależy w jakim sensie [P] Masz dziewczynę? [O] Nie [P] Po co żyjesz? [O] OMG co to za pytanie? Żyję po to po co i wszyscy [P] Jakie masz.marzenia? [O] Tajemnica [P] Zjemy kiedyś kebaby [O] Jak postawisz to tak, hehe R4d3k [P] Kto Ty? [O] Człowiek Ewwwcia. On przypadkiem nie odszedł? [O] O co chodzi z tym pytaniem? #CzarnA [P]Jak masz na imię? [O] Kuba [P]Ile masz lat? [O]17 [P]Skąd jesteś? [O] Jeśli chodzi o miasto to Pułtusk [P]Twoje zainteresowania? [O] Lubię grać w piłkę, słuchać muzyki i różne takie [P]Jak długo grasz w Counter-Strike'a? [O] Ze 4 lata [P]Masz dziewczynę? [O] Nie [P]Lubisz mnie? [O] Tak, Bardzo :* [P]Skąd się wziął pomysł na Twój nick? [O] Tak jakoś samo się wzięło [P]W jakiej szkole się edukujesz? [O] W ponadgimnazjalnej [P]Jakbyś mógł zmienić cokolwiek w sobie, co by to było? [O] Nie wiem napewno coś by się znalazło [P]Czego się najbardziej boisz? [O] Niczego się nie boje [P]Jak siebie widzisz za 10 lat? [O] Będę już stara dupa [P]Opiszesz się w trzech słowach? [O] Jestem bardzo miły [P]Jesteś osobą wartą zaufania? [O] Myślę że tak [P]Czego nie tolerujesz w zachowaniu ludzi? [O] Jak ktoś obgaduje mnie za moimi plecami i jak kłamie [P]Czy łatwo ufasz ludziom? [O] Nie za bardzo [P]Co Ciebie najbardziej denerwuje w kobietach? [O] Jak mnie ignorują [P]Jesteś wysoki czy niski? [O] 178 cm więc w miare wysoki [P]Z jaką nową umiejętnością chciałbyś się obudzić jutro rano? [O] To jest moja tajemnica [P]Najładniejsze imię damskie? [O] Klaudia [P]Masz jakieś swoje własne zasady? [O] Tak, pare ich jest [P]Jesteś na bezludnej wyspie, z kim chciałbyś tam być? Masz do wyboru jedną osobe. [O] Z najbliższą mi osobą [P]Masz jakieś swoje zwierzątko? [O] Tak mam kota [P]Piosenka na dziś? [O] https://www.youtube.com/watch?v=w3w3HabBSIg [P]Ulubiony kolor? [O] Żółty [P]Jak trafiłeś na sieć MH? [O] Chciałem pograć sobie na jakimś jailu więc odpaliłem cs'a wybrałem pierwszy lepszy serwer no i tak to się zaczeło [P]Ulubiony serwer na MH? I dlaczego ten. [O] Zawsze był Jail ponieważ gram na nim najdłużej i grali tam wspaniali ludzie i niektórzy jeszcze grają [P]Palisz? [O] Nie [P]O czym marzysz? [O] O różnych rzeczach [P]3 najbardziej znienawidzone cechy u ludzi? [O] Arogancja, nieszczerość i niegrzeczność [P]Kotki czy pieski? [O] To i to [P]Lato czy zima? [O] Obie pory roku lubię [P]Co uważasz za swoją najmocniejszą stronę? [O] Odważność [P]CS 1.6 czy CS:GO? [O] Obecnie CS:GO [P]Brunetki czy Blondynki? [O] Brunetki [P]Ulubiony kolor? [O] Już chyba było [P]Ulubiony gatunk muzyczny? [O] Rap i electro [P]Snikers czy Mars ? [O] Snikers [P]Samochód czy motocykl ? [O] Motocykl [P]Lubisz gotować? [O] Nie umiem więc nie [P]Jak tak to co najlepiej Ci wychodzi ? [O] Nic [P]W jakim kraju chciałbyś spędzić wakacje? [O] W Hiszpani [P]Co byś zmienił w wyglądzie forum ? [O] Nie wiem nie znam się na tym [P]Lubisz ludzi z MH ? [O] Większość [P]Najlepsze wspomnienie? [O] To też tajemnica [P]Jaka sytuacja w CS najbardziej Cię jest w stanie rozśmieszyć? [O] Jak wbije jakiś dzieciak na serwer i gada przez mikro [P]Co sądzisz o kobietach grających w Counter-Strike'a? [O] Myślę że grają bardzo dobrze [P]Czy poza Counter-Strike'm preferujesz inne gry? [O] Fifa [P]Wyobraź sobie, że masz klona, który może robić różne rzeczy za Ciebie.W czym na przykład chciałbyś, żeby Cię wyręczył? [O] Żeby chodził za mnie do szkoły i sprzątał za mnie [P]Najgłupsza rzecz w jaką kiedyś wierzyłeś to? [O] Nie wiem chyba nie było takiej sytuacji bydlak [P]Znamy się ? [O] Chyba [P]Ile masz lat ? [O] 17, bylo juz kilka razy [P] Czy łączy Cię coś z Wandim? [O] Ile razy mam wam powtarzac ze nieeeeeeeeeee!!! [P]Lubisz mnie ? [O] Nie wiem Jellyfish. [P] Twoja ksywka w rl? [O] Tak jak moje nazwisko [P] Twój kolor oczu? [O] Zielony [P] Czego nie lubisz u innych osób? [O] Duzo rzeczy, nie chce mi sie ich wszystkich wymieniac [P] Co Ci imponuje? [O] Aaaaa, nie powiem [P] Jaki kraj chciałbyś zwiedzić? [O] wszystkie w Afryce [P] Kogo chciałbyś poznać? [O] Angeline Joly PrzemKo [P]W rzeczywistości też jesteś zakręcony ? [O] Tak i to bardzo dlatego ten nick [P]Grasz mieszańce ? [O] Czasami Sakku [P] Road to silver I? [O] Nie rozumiem pytania nynek [P] Dlaczego pośpieszyłeś się z odpowiedziami? [O] Bo myslalem ze musze w czwartek [P] Real Madryt vs FC Barcelona? [O] Barca!!! [P] BMW vs AUDI? [O] Audi Dzięki za pytania, Pozdrawiam wszystkich z mh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Września 2015 #330303 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 +1 Za obraze, kogo nominate ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 17 Września 2015 Autor #330326 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Chyba nynek pisał że już nie muszę nikogo nominować ponieważ teraz jest nowy sposób wybierania, a tak po za tym mam gdzieś te twoje +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 17 Września 2015 #329343 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Dobre odpowiedzi, + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 17 Września 2015 #330331 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nominuj mnie pokarzę co to znaczy prawdziwe Q&A (czy żydzenie w dobrej sprawie jest złe?) WON MI Z KŁÓTNIAMI NA PW :* plusa dam za sam fakt, że chciało ci się odpowiadfać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 19 Września 2015 #331112 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Odpowiedzi ciekawe, ale mi się nie podobają... Wiadomo, że REAL MADRYT! I BMW Reszta może być PS. Ja za to chciałbym poznać Angelina Jolie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 19 Września 2015 Autor #331113 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Odpowiedzi ciekawe, ale mi się nie podobają... Wiadomo, że REAL MADRYT! I BMW Reszta może być PS. Ja za to chciałbym poznać Angelina Jolie Co ty gadasz BARCA NAJLEPSZA!!! i Audi też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Września 2015 #331238 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Bardzo fajne odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyllwekcyms Napisano 21 Września 2015 #328019 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Dobre odpowiedzi. Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 26 Września 2015 #331523 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi