Dzony Biceps Napisano 29 Października 2023 #697754 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 (edytowane) Nick: DzonyBiceps Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: licząc od początku przygody gry w cs to będzie 10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Lubię pomagac innym, byłem wielokrotnie adminem na różnego rodzaju serwerach cs 1.6, jak i cs go, co sprawiało mi przyjemność oraz lubię dbać o porządek na serwerach aby rozgrywka była przyjemna, oraz bez zgrzytów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6 h ( w zaleznosci od zmiany w pracy) ) Kontakt: steam/discord https://steamcommunity.com/id/dzonybiceps/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DzonyBiceps/145.239.16.112:27015/ Edytowane 29 Października 2023 przez Dzony Biceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik12345 Napisano 29 Października 2023 #697755 Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Polecam Gościa na admina często na serwerze ma bardzo dobry kontakt z graczami Dzony Biceps dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 4 Listopada 2023 #697867 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 +wiek +amx +doświadczenie +czas w grze - różnie od sytuacji jesteś stronniczy pomiędzy kłótniami między graczami Na tak według mnie na okres próbny gdyż na ten moment ani Abra ani Pkt G ❤️ nie wchodzą za często, wiec jakiś admin się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 4 Listopada 2023 #697868 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 Zgłoś sie na pw ze swoim dc. Dzony Biceps dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Listopada 2023 #697886 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi