BlackSensey Napisano 17 Września 2015 #330244 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nick: Black Sensey Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): hmm nigdy nie byłem jeśli dobrze pójdzie to będzie pierwszy raz ale myślę że się sprawdzę. Znajomość AMXX (W skali 1-10): około 4 Staż w CS-sie: jakieś 3-4 lata z przerwami non steam i ponad rok z przerwami na steam. Steam / NonSteam: STEAM (http://steamcommunity.com/id/blacksensey) Dlaczego Ty: 1. Chce spróbować czegoś nowego. 2. Nagminne łamanie regulaminu oraz różne wspomagacze podczas nie obecności admina. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zwykle około 1-2 godziny Kontakt: Steam/forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Black%20Sensey/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 17 Września 2015 #330300 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Rekru of Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 17 Września 2015 #330304 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Zaraz swirusek się wscieknie Znów jakieś podanie boze co za debile przecie rekru of (myśli swiruska ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 17 Września 2015 #330305 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 1)Nie spełniasz wymagań 2)Na serwerze od hmmm,5dni? 3) REKRUTACJA OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 17 Września 2015 #330322 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nie wiem czy was w szkołach czytać nie nauczyli czy co no ale to juz jest przegiecie PISZE JAK BYK WIELKIMI CZERWONYMI LITERAMI ZE REKRU OFF! A POZATYM KTO TY JESTES CHLOPIE WGL CIE NA SERWIE NIE WIDUJE A POZATYM KONTO POD PODANIE I NIE SPELNIASZ WYMAGAN! POZDRAWIAM ! I DO ZAMKNIECIA TEMAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSensey Napisano 18 Września 2015 Autor #330420 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Widze że ciebie kultury mama nie nauczyła. Po za tym jeśli grasz nie wiem o północy to raczej mnie nie zobaczysz I troche racji masz że pod podanie... jak zobaczyłem co sie dzieje pp wyjściu admina (MiniHard) to jest poprostu masakra wszyscy na txt w ruch idzie wh i aim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarnuszek Napisano 18 Września 2015 #330422 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 MiniHard admina nie ma -,- PS REkru OFF , Swirusek spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 18 Września 2015 #330462 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jaja sobie robicie czy co? pisze wyraznie ze rekrutacja OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 18 Września 2015 #330481 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi