Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie, dzisiaj spotkała mnie taka niespodzianka, że mając owy perk 1/1 użyłem amx'a aby iść na specta (w celach wiadomych). Na specta mnie przeniosło ale byłem tam tylko w tabeli, dalej mogłem normalnie grać, odradzać się po śmierci a co najdziwniejsze - zabijać CT i TT (sam bylem w CT). Dodatkowo mój nick w panelu zabójst w prawym górnym rogu nie był ani niebieski ani czerwony tylko jak na "specta" przystalo - biały...

Cała akcja mnie bardzo mocno zdziwiła i myśle ze nie tylko mnie. SS'ów ani demka nie zrobiłem bo cheater do ukarania był prioryteten ale Zdziebel widział całą sytuację, może potwierdzić ;)

Napisano

Z tego co sie dowiedziałam wynika, że raczej niemożliwe jest naprawienie tego. Albo zostaje albo usuwamy, więc napiszcie jakie jest wasze zdanie.

Myślę,że można zostawić.Perk sam w sobie jest fajny a zwykły gracz chyba na nim nie da rady wejść na spect jak ma 1/1,tylko admin musi przez konsolę przerzucić.Ja nie widzę problemu aby admin żeby sprawdzić cheata wyrzucił perk/dał komuś innemu do potrzymania.

Napisano

Nie mam większego zdania na ten temat, perk dropi mi strasznie rzadko i nigdy wtedy kiedy chcę sprawdzać innych :D ale tak jak kreatywny, jeżeli się chce kogoś sprawdzić to można dać jakiejś zaufanej osobie do przetrzymania na ten czas :)

Napisano

Moim zdaniem to buguje komenda albo zależne jest to od momentu jej wpisywania bo zdarzało mi sie to na innym serwerze nie raz i nie dwa hmm chyba wracając do gry po byciu na spec przy użyciu komendy i zdarza się to tylko gdy ma się admina niezależnie od klasy czy perku. Jeśli mowa o byciu na spec teoretycznie aw rzeczywistości grając jako "biały".

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...