N0steR Napisano 17 Września 2015 #330167 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jak w temacie, dzisiaj spotkała mnie taka niespodzianka, że mając owy perk 1/1 użyłem amx'a aby iść na specta (w celach wiadomych). Na specta mnie przeniosło ale byłem tam tylko w tabeli, dalej mogłem normalnie grać, odradzać się po śmierci a co najdziwniejsze - zabijać CT i TT (sam bylem w CT). Dodatkowo mój nick w panelu zabójst w prawym górnym rogu nie był ani niebieski ani czerwony tylko jak na "specta" przystalo - biały... Cała akcja mnie bardzo mocno zdziwiła i myśle ze nie tylko mnie. SS'ów ani demka nie zrobiłem bo cheater do ukarania był prioryteten ale Zdziebel widział całą sytuację, może potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 17 Września 2015 #330198 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Ania o tym wie bo kiedyś pisałem Jedyne wyjście jak narazie to wywalić perk jak się ma 1/1 i chce się wejść na spect żeby ogarnąć cheata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Września 2015 #330275 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Z tego co sie dowiedziałam wynika, że raczej niemożliwe jest naprawienie tego. Albo zostaje albo usuwamy, więc napiszcie jakie jest wasze zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 17 Września 2015 #330280 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Z tego co sie dowiedziałam wynika, że raczej niemożliwe jest naprawienie tego. Albo zostaje albo usuwamy, więc napiszcie jakie jest wasze zdanie. Myślę,że można zostawić.Perk sam w sobie jest fajny a zwykły gracz chyba na nim nie da rady wejść na spect jak ma 1/1,tylko admin musi przez konsolę przerzucić.Ja nie widzę problemu aby admin żeby sprawdzić cheata wyrzucił perk/dał komuś innemu do potrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 17 Września 2015 #330285 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Nie mam większego zdania na ten temat, perk dropi mi strasznie rzadko i nigdy wtedy kiedy chcę sprawdzać innych ale tak jak kreatywny, jeżeli się chce kogoś sprawdzić to można dać jakiejś zaufanej osobie do przetrzymania na ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 17 Września 2015 #330379 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jak dla mnie perk może zostać. Nie sprawia jakiegoś wielkiego placzu u graczy a perk jest całkiem spoko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 17 Września 2015 #330411 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Moim zdaniem to buguje komenda albo zależne jest to od momentu jej wpisywania bo zdarzało mi sie to na innym serwerze nie raz i nie dwa hmm chyba wracając do gry po byciu na spec przy użyciu komendy i zdarza się to tylko gdy ma się admina niezależnie od klasy czy perku. Jeśli mowa o byciu na spec teoretycznie aw rzeczywistości grając jako "biały". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 18 Września 2015 Autor #330435 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ja bym perk zostawił, była to tylko jednorazowa akcja i nie widze powodu przemawiającym za usunięciem taj. śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 18 Września 2015 #330591 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Perk powinien zostać, tak jak napisał Ali, można go dać do przytrzymania komuś innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Września 2015 #330626 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Więc skoro wszyscy są za tym żeby perk został, niech tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Września 2015 #330627 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi