Styl Pokazu :* Napisano 17 Września 2015 #330162 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Moim zdaniem powinni, dać nieskończone ammo, chyba wiecie o co mi chodzi, bo gram sanitariuszem, zabiłem 5 fragów i brak ammo??, a przecież to cod, to raczej powinno ammo się nie kończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Września 2015 #330176 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Są plusy i minusy tej klasy. Piszę jak byk ze szybkość strzelania zależy od inta w tej klasie. Tak więc jak to można ująć 3,4 fragi i brak ammo. Ale patrz ze nie tylko ta klasa tak ma bo wszystkie tak samo mają więc nie widzę potrzeb by zmieniać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 17 Września 2015 #330177 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 mysle ze to zbędny pomysl i wgl nie potrzebny co prawda niekiedy zdarza mi sie skonczyc ammo ale zawsze masz usp lub glocka. ammo można z paczki ( Care page) niepotrzebne obciazanie serwera.. aa i rada: nie wal full auto tylko celuj w głowę to mniej ammo bedziesz tracil bo 5 osob z 120 pociskow to troszke slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 17 Września 2015 Autor #330192 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ale ja gram sanitariuszem bydlak, czyli famas, a po za tym nie wiem czy będziesz strzelał do 100 lvl'a usp, lub glockiem, i chodzi mi żeby wprowadzili na serwer nie skończone ammo, czyli że każdy ma 30/90 czy jaka tam ma broń, i nie kończą mu się magazynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Września 2015 #330211 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Tak ja wiem o co Ci chodzi. Nie wiem czy to wypali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Września 2015 #330283 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 U siebie na codzie z miejsca wyrzuciłem opcję nieskończonego ammo dla wszystkich. Dlaczego? A dlatego, że trochę to ułatwia sprawę nowym graczom. A nuż się trafi, że komuś kto no-life'i i ma bardzo duży lvl skończy się to ammo i będzie miał większą szansę na przeżycie, a może nawet zabicie. Do tego trochę działamy na skilla graczy. Nie mają nieskończonej amunicji to nie walą na oślep full auto tylko starają się oszczędzać, albo strzelać celnie - no może nie wszyscy. Mimo wszystko, dla lepszego balansu, mniej chaotycznej gry zostałem właśnie przy moim rozwiązaniu. Taka jest opinia Opiekuna COD 800, na 200 możecie mieć inne standardy i priorytety, więc moją wypowiedź traktujcie jako oddzielne zdanie Pozdrawiam @NumberOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 17 Września 2015 #330294 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Wyobrażasz sobie klasy które mają 1/x na zabicie z broni z nieskończoną ammo ? Bo ja sobie nie wyobrażam takiej gry. Taki sanitariusz ma 1/7 na zabicie z famasa zdobędzie perk pułki- tytany no i twój pomysł wprowadzenia bezliku. Bezsens totalny 0 gry by było. Nie popieram owego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 17 Września 2015 #330343 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 bez sensu grałem szeregowcem i powyżej 50 lvl jak dostawałem bezlik to był pogrom. a jakby każda klasa tak miała ??? popieram zdanie cruzena ze klasy które mają 1/x do tego twoj bezlik i perk eliminator rozrzutu i koniec gry dla innych. słaby pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 18 Września 2015 #330693 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 nie bezlik tylko nieograniczona ilość magazynków bo z 2 wyżej odpowiedzi wnioskuje, że nie czaicie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 18 Września 2015 #330717 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jedna klasa jest na serwerze, która ma nieskończone ammo i to w zupełności wystarczy. Wszystkie pozostałe mają możliwość zdobycia perka: bezlik ammo. Ustawianie bezliku dla wszystkich mija się z celem na codzie, który ma zaledwie 201 lvl (co innego cod 500 czy 800), a z kolei umiejętność sprawnego zarządzania ammo to też sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Września 2015 #330725 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!! nie chodzi o bezlik ammo takie jak ma strzelec wyborowy tylko ze ma nieskonczona liczbe pociskow w sensie ze normalnie musi ladowac po wystrzeleniu magazynku tylko ze ma nieograniczoną amunicje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 18 Września 2015 #330726 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ok, faktycznie nie doczytałem. --EDIT -- Nieskończone magazynki to dobry pomysł dla każdej klasy. Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 18 Września 2015 #330727 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Zle zrozumieliście Styl pokazu . Chodzi o Nieograniczoną ilość magazynków w klasach nie na np 4 przeładowania tylko nieograniczoną. Jestem za, ponieważ bedzie cały czas broń dla której wybrało sie daną klase a nie jak wystrzela sie caly magazynek musisz latać z glockiem/usp/nożem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 20 Września 2015 #331339 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 faktycznie nie zrozumiałem opcji sorka jeżeli chodzi o magazynki to jestem za. chociaż tez to znacznie ułatwi grę a chyba jest już wystarczająco łatwo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 20 Września 2015 #331380 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Wydaje mi się, że to dobry pomysł Zapytam jeszcze Mateusza, co on o tym sądzi i na następny reset możliwe, że zostanie to dodane do sanitariusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Września 2015 #331425 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 To jest bez sensu Mor'e7 dodać tylko dla jednej klasy. Jak dodawać to dla wszystkich albo wgl. Zresztą bądzmy szczerzy ze to jest COD 201 i zanim się wystrzeli te magazynki to się runda kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 20 Września 2015 #331432 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 To jest bez sensu Mor'e7 dodać tylko dla jednej klasy. Jak dodawać to dla wszystkich albo wgl. Zresztą bądzmy szczerzy ze to jest COD 201 i zanim się wystrzeli te magazynki to się runda kończy dobrze mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 20 Września 2015 Autor #331777 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 MOr'e7 ale nie uważasz żeby dodać każdemu nieograniczoną liczbę magazynków każdemu? bo sanitariusz by był w ogóle za pro... to by była wtedy klasa droższa od Ninjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 21 Września 2015 #331928 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 nie bezlik tylko nieograniczona ilość magazynków bo z 2 wyżej odpowiedzi wnioskuje, że nie czaicie tematu Nie no ku*wa no nie jak widzę takie komentarze to aż mnie ściska w klacie, ja nie wiem czy Ty chciałeś zabłysnąć niby inteligencją łapiąc mnie za słowa bo wiadomo o co mi chodziło a twój bezsensowny komentarz nie wnosi nic do tematu wiec zanim napiszesz jeszcze raz taki kretyński komentarz to radze rozpędzić się ze wszystkich sił i poszukać ściany. Ja dalej jestem na nie i popieram bydlaka za to co napisał zanim wystrzelisz magazynki to będzie koniec rundy i myślę, że to jest nie potrzebne na serwerze. Sanitariusz ma 1/7 z famasa 6 apteczek ubranie wroga, ciche kroki i podwójny skok czego wy jeszcze oczekujecie ludzie i tak jest ta klasa mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 21 Września 2015 Autor #332004 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ty chyba dalej nie czaisz tematu, nie wiem w ogóle po co to komentujesz skoro grasz ninją ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 21 Września 2015 #332005 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ty chyba dalej nie czaisz tematu, nie wiem w ogóle po co to komentujesz skoro grasz ninją ... Komentuje po to abyś miał pytanie. Jestem adminem tego serwera i wyraziłem swoje zdanie na dany temat a Ty nie wiem czy teraz chciałeś zabłysnąć, czy też szukasz zwady, bo jeżeli masz jakiś problem to zapraszam na PW. Piątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Września 2015 #335389 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Września 2015 #335390 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi