Skocz do zawartości

Ammo

Styl Pokazu :*

Rekomendowane odpowiedzi

Są plusy i minusy tej klasy. 

Piszę jak byk ze szybkość strzelania zależy od inta w tej klasie. Tak więc jak to można ująć 3,4 fragi i brak ammo. 

Ale patrz ze nie tylko ta klasa tak ma bo wszystkie tak samo mają więc nie widzę potrzeb by zmieniać .

• Premium

mysle ze to zbędny pomysl i wgl nie potrzebny :D co prawda niekiedy zdarza mi sie skonczyc ammo ale zawsze masz usp lub glocka. ammo można z paczki ( Care page) niepotrzebne obciazanie serwera..

aa i rada: nie wal full auto tylko celuj w głowę to mniej ammo bedziesz tracil :D bo 5 osob z 120 pociskow to troszke slabo :D

ale ja gram sanitariuszem bydlak, czyli famas, a po za tym nie wiem czy będziesz strzelał do 100 lvl'a usp, lub glockiem, i chodzi mi żeby wprowadzili na serwer nie skończone ammo, czyli że każdy ma 30/90 czy jaka tam ma broń,  i nie kończą mu się magazynki 

• Donator

U siebie na codzie z miejsca wyrzuciłem opcję nieskończonego ammo dla wszystkich. Dlaczego? A dlatego, że trochę to ułatwia sprawę nowym graczom. A nuż się trafi, że komuś kto no-life'i i ma bardzo duży lvl skończy się to ammo i będzie miał większą szansę na przeżycie, a może nawet zabicie. Do tego trochę działamy na skilla graczy. Nie mają nieskończonej amunicji to nie walą na oślep full auto tylko starają się oszczędzać, albo strzelać celnie - no może nie wszyscy. Mimo wszystko, dla lepszego balansu, mniej chaotycznej gry zostałem właśnie przy moim rozwiązaniu.

Taka jest opinia Opiekuna COD 800, na 200 możecie mieć inne standardy i priorytety, więc moją wypowiedź traktujcie jako oddzielne zdanie ;)

Pozdrawiam

@NumberOne

Wyobrażasz sobie klasy które mają 1/x na zabicie z broni z nieskończoną ammo ? Bo ja sobie nie wyobrażam takiej gry.

Taki sanitariusz ma 1/7 na zabicie z famasa zdobędzie perk pułki- tytany no i twój pomysł wprowadzenia bezliku. Bezsens totalny 0 gry by było.

Nie popieram owego pomysłu.

bez sensu grałem szeregowcem i powyżej 50 lvl jak dostawałem bezlik to był pogrom. a jakby każda klasa tak miała ??? popieram zdanie cruzena ze klasy które mają 1/x do tego twoj bezlik i perk eliminator rozrzutu i koniec gry dla innych. słaby pomysł

Jedna klasa jest na serwerze, która ma nieskończone ammo i to w zupełności wystarczy. Wszystkie pozostałe mają możliwość zdobycia perka: bezlik ammo.

Ustawianie bezliku dla wszystkich mija się z celem na codzie, który ma zaledwie 201 lvl (co innego cod 500 czy 800), a z kolei umiejętność sprawnego zarządzania ammo to też sztuka.

Zle zrozumieliście Styl pokazu . Chodzi o Nieograniczoną ilość magazynków w klasach nie na np 4 przeładowania tylko nieograniczoną. Jestem za, ponieważ bedzie cały czas broń dla której wybrało sie daną klase a nie jak wystrzela sie caly magazynek musisz latać z glockiem/usp/nożem .

To jest bez sensu Mor'e7 dodać tylko dla jednej klasy. 

Jak dodawać to dla wszystkich albo wgl. Zresztą bądzmy szczerzy ze to jest COD 201 i zanim się wystrzeli te magazynki to się runda kończy :P 

dobrze mówi :D

nie bezlik tylko nieograniczona ilość magazynków bo z 2 wyżej odpowiedzi wnioskuje, że nie czaicie tematu :D

Nie no ku*wa no nie jak widzę takie komentarze to aż mnie ściska w klacie, ja nie wiem czy Ty chciałeś zabłysnąć niby inteligencją łapiąc mnie za słowa bo  wiadomo o co mi chodziło a twój bezsensowny komentarz nie wnosi nic do tematu wiec zanim napiszesz  jeszcze raz taki  kretyński komentarz to radze rozpędzić się ze wszystkich sił i poszukać ściany.

Ja dalej jestem na nie i popieram bydlaka za to co napisał zanim wystrzelisz magazynki to będzie koniec rundy i myślę, że to jest nie potrzebne na serwerze.

Sanitariusz ma 1/7 z famasa 6 apteczek ubranie wroga, ciche kroki i podwójny skok czego wy jeszcze oczekujecie ludzie i tak jest ta klasa  mocna

Ty chyba dalej nie czaisz tematu, nie wiem w ogóle po co to komentujesz skoro grasz ninją ...

Komentuje po to abyś miał pytanie. 

Jestem adminem tego serwera i wyraziłem swoje zdanie na dany temat a Ty nie wiem czy teraz chciałeś zabłysnąć, czy też szukasz zwady, bo jeżeli masz jakiś problem to zapraszam na PW. Piątka.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...