GrzegorzxD9 Napisano 20 Listopada 2023 #698221 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Nick w grze: Grzegorz Imię: Grzegorz Wiek: 23 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Grzegorz/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/GrzegorzxD9/ Doświadczenie adminowskie: Tak Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 9 Dlaczego Ty?: Jestem dość znaną osobą na serwerze, widziałem pare osób łamiących regulamin i myślę ze przyda sie ktoś jeszcze taki jak ja, serwer znam bardzo dobrze i napewno bym sobie poradził. Myślę, że byłbym dobrym kandydatem na to stanowisko. Jestem codziennie na serwie. Gracze często się wyzywają, obrażają, stoją w miejscu, a jakos trzeba na to reagować. Mam nadzieję, że się nadam i was nie zawiodę. Chciałbym wprowadzić na serwer również przyjemną atmosferę i miłą grę. Kontakt: Steam ,discord, forum. Riahi iheb i man1ek dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riahi iheb Napisano 20 Listopada 2023 #698223 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 +Experience +He was admin +Activity +Age He is fit to be in this rank GrzegorzxD9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryblien Napisano 21 Listopada 2023 #698234 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Jestem na Tak +wiek +mikro -GT +Był adminem na tym serwer +znany na serwerze +Ogarnięty Dodatkowa para rąk zawsze się przyda GrzegorzxD9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funny21 Napisano 21 Listopada 2023 #698241 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 na tak +wiek +były admin +ogar +znany +daje mi broń -GT GrzegorzxD9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ak-47 M4A1 Napisano 22 Listopada 2023 #698244 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Na tag +wiek +kontakt steam/discord +były admin +amx -gt +bot Pomoc się przyda tym bardziej że mało osób jest w administracji GrzegorzxD9 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 22 Listopada 2023 #698260 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Dej monety dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi