Chicken123 Napisano 22 Listopada 2023 #698264 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Skarga na: Admin - Ak-47|M4a1 Powód skargi: bez podstawny ban za współpracę z zombie/human gdzie nawet takiej nie było Opis: Adminek dostał bólu dupy że pisałem do innych że sobie cały czas siedzi na AFK i nabija godziny, później się obudził i zaczął mnie wyzywać, napisałem słowo którego do niego bardzo dobrze pasuje "chorągiewa" i ban za współpracę z zm/h której nigdy nie było XD. Admin taki dobry że afczy co dziennie i nabija godziny i myśli że nikt tego nie widzi Admin taki dobry że daje bana za współprace jak sam expi sobie gdy jest mało ludzi na serwerze Admin taki dobry że obraża graczy jak ktoś zwróci mu uwagę o to że afczy Ak-47 M4A1 i Dej monety dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ak-47 M4A1 Napisano 22 Listopada 2023 #698267 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 powód za który dostałeś bana, na szybko wybrałem przez przypadek "współpraca zombie/human" Obraziłeś admina i dla mnie 30 minut bana to i tak mało i nie potrzebnie wylewasz swoje gorzkie żale za bana który tak naprawdę nie był duży. pozdrawiam miłego wieczorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 22 Listopada 2023 #698268 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 zły powód bana, który już minął. Za prowokacje też można wylecieć, a resztę wyjaśniajcie sobie na priv, zamykam w celu uniknięcia śmietnika Ak-47 M4A1 i Dej monety dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 22 Listopada 2023 #698269 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi