gmo.zabujca Napisano 23 Listopada 2023 #698292 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Twój nick podczas gry: zabujca Godzina, data zdarzenia: 22.11(godzina ok. 22) Mapa: De Dust 2 Steam ID/IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 dni , 1 godzina , 42 minut i 15 sekund left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : zabujca [AMXBans] Reason : ' spray ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 722995100 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.151.21.106 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: Hello, dostałem bana na tydzień za spray z Hitlerem. Wiem słaba i dziecinna sprawa, natomiast chciałbym ubiegać się o wcześniejszego unbana ponieważ spoko ten serwer jest i fajnie raz na jakiś czas tam wejść. Spray oczywiście już usunięty. Bana dostałem o niejakiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 23 Listopada 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698293 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 O ile mi wiadomo to był 2gi juz ban z powodu spray'a z wyżej wymieniona osoba, nie nauczył Cie ban na 5min wiec może nauczy Cie ban na tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 23 Listopada 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698294 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi