BOXX Napisano 26 Listopada 2023 #698354 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Mój brat (karolekk)dostał bana a mamy jeden internet i ja (BOXX)też dostałem nie wiem czemu i to trochę nie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 26 Listopada 2023 Admin CS 1.6 GO:MOD VIP #698356 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 nie ten dzial polecam dzial do odwolan i niech tam w stawi ssy bana dostal za swoja gre a ze macie te samo ip l;ogiczne jest ze ty tez bedziesz miec bana podziekuj bratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 26 Listopada 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #698363 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi