Pracownikk Napisano 4 Grudnia 2023 #698542 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Proponuje usunąć możliwość bany hopów od tego jest perk a nie ze skaczą jak małpy . I za stosowanie tego nakładać bany . Patrzę pod kontem nowych graczy , co wbijają na serwer a tu ich uj wie skąd i jak ktoś zabija . Nie licząc ze tego skakania nie słychać a pod to jest kolejny perk . Naprawić pake na ninji , czasami zdarza się ze trzeba ja wywalić , podnieść i wtedy można podkładać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 4 Grudnia 2023 #698543 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Co do tego pierwszego może być z tym problem, ponieważ ja osobiście uważam, że nie ma potrzeby usuwania bunnyhopów. Co do drugiego jestem jak najbardziej za naprawą tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pracownikk Napisano 4 Grudnia 2023 Autor #698546 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Ogólnie masz do tego perk bo nie dość ze mało osób na serwie to jeszcze spotkają skoczka i wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi