Styl Pokazu :* Napisano 16 Września 2015 #329785 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Otóż to chciałem kupić Sanitariusza, ale nie ma go w sklepiku, albo ja jestem ślepy, bo imigrant akurat, jest a sanitariusz pewnie gdzieś na dole, gdzie nic nie widać... mógłby ktoś to ogarnąć? bo chcę tą klasę kupić i przetestować ;c nie wiem powiększyć ten sklepik, żeby były widoczne wszystkie premki czy co ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2015 #329991 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Też miałem ten problem, wejdź w liste premek, wciśnij kółeczko na myszce i przeciągnij w dół, u mnie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Września 2015 #329999 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pokaz kupił już premkę u mnie. Ponadto lista została zmodyfikowana przez @aquax. W związku z tym sanitariusz jest już normalnie dopisany. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Września 2015 #330000 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi