Playero Napisano 16 Września 2015 #329768 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Chciałbym przedstawić propozycję dotyczącą apteczek (umiejętność klasy). Otóż zmiana polegała by na tym, żeby zabrać zwiększanie się uleczonego HP poprzez dawanie w int. Jeden "krąg" zwykłej apteczki leczy ~30hp, a takich kręgów jest ok. 10. Powyżej 50 punktów inteligencji, jeden krąg leczy całe nasze HP(około 300HP). Ktoś kto ma ponad 300HP, wytrzymałość na full i inteligencji ponad 50, to 3-4 graczy nie może go zabić, bo non stop odnawia mu się HP. Moim skromnym zdaniem apteczka +int jest za mocna. I tu moja propozycja o zabranie tego "+int", ewentualnie zmniejszenie ilości leczonego HP. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Września 2015 #329775 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Po 1 przesadzasz z ilością liczonego hp, po 2 wówczas trzeba by było od nowa pisać cały kod każdej klasy z apteczkami, a takie całkiem mocne to one nie są. @@ Naruto to co napisałeś to masło maślane... są mocne, ale nie są mocne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 16 Września 2015 #329788 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Evo, mylisz sie, apteczki sa mocne taki chester, full hp i wytrzymka, na pulkach go po 80 bilem postawil apteczke, dostal 900 dmg i dupa, padlem a on z fullem zostal A co do Twojej wypowiedzi Playero, nie przesadzaj, apteczki sa silne owszem ale nie widze powodu do zmniejszenia ich, 1 apteczka to nie duzo a i na graczy ktorych ona leczy jest bardzo latwy sposob aby ich zabic. Nie widze powodu do zmiany apteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Września 2015 #329819 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Moim zdaniem nie trzeba nic zmieniać, Wy to wszystko byście osłabiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 16 Września 2015 #329824 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Też wydaje mi się że jest dobrze jak jest. Chester świeci lvlem i ma ful w hp i na pewno wytrz dodane dlatego tak ciężko go zabić jest dużo klas co posiadają % na zabicie więc i takiej zabić nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 16 Września 2015 #329856 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jestem na Nie bo apteczki są dobre ale nie aż tak dobre :3 mi to lotto i tak zabije wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Września 2015 #330124 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi