NoNameUser Napisano 8 Grudnia 2023 #698653 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 W trakcie gry, boty często zatrzymują się widząc leżącą broń po zmarłym graczu. Wtedy patrza sie na nią i skaczą, chyba próbując ją podnieść. Można zablokować możliwość podnoszenia broni u botów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 9 Grudnia 2023 #698665 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Szczerze mówiąc, ja nie widzę w tym problemu, ponieważ w ostatnim czasie coraz częściej pojawiają się zwykli gracze, w których znikają boty i według mnie nie widzę potrzeby zablokowania tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoNameUser Napisano 9 Grudnia 2023 Autor #698670 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) jednak skoro są wprowadzone boty, żeby serwer nie stał pusty to fajniej by było gdyby działały prawidłowo ---EDIT--- teraz miałem taką sytuację, że byłem w ct i bot nie podkładał paki bo... próbował podnieść broń gdzieś w niewidocznym na pierwszy rzut oka miejscu Edytowane 9 Grudnia 2023 przez NoNameUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 9 Grudnia 2023 #698671 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 14 minut temu, NoNameUser napisał: jednak skoro są wprowadzone boty, żeby serwer nie stał pusty to fajniej by było gdyby działały prawidłowo Ten błąd został zgłoszony przez administrację serwera technikowi i właścicielowi, czeka na swoją kolej do naprawy, aktualnie z tego czego wiem jest priorytetem naprawa błędu z 2 pakami/brakiem jej NoNameUser dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Grudnia 2023 #698684 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Ten błąd jest nam znany i cały czas szukamy rozwiązania jak to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Grudnia 2023 #698685 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi