gHoST0000 Napisano 16 Września 2015 #329762 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nick:gHoST Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem juz admina na kilku serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 12lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:7650179 Dlaczego Ty: Przebywam dużo na servie, mam dobry kontakt z graczami i adminami ( oprócz texana) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h Kontakt: steam GT: http://www.gametracker.com/player/Ghost/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 16 Września 2015 #329780 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Długo już z nami jesteś,większość z nas adminow dobrze znasz Wymagania spełnione jak dla mnie może być:DD. Czekamy na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 16 Września 2015 #329790 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Również jestem na tak : Steam Aktywny Komunikatywny Dałbym szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 17 Września 2015 #330019 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 hahahahaha Angela "jak dla mnie może być" ah ten entuzjazm Jestem na tak! - ogarnięty - steam - wiek - godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 17 Września 2015 #330128 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 więcej mu się nie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 17 Września 2015 #330131 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 hahahahaha Angela "jak dla mnie może być" ah ten entuzjazm Jestem na tak! - ogarnięty - steam - wiek - godziny nigdy nie byłam chyba jeszcze w pełni na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krec1k Napisano 18 Września 2015 #330437 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ja nie jestem ani na tak ani na nie. po 1 jest to konkurent mojej endzi :< a tak serio mówiąc to ziomek jest ogarniety, często go widze, mozna dać mu szanse. jedyny minus to taki, ze nigdy chyba go nie slyszalem przez mikrofon, a pisze do graczy tez sporadycznie, jako admin powinien mieć wiekszy kontakt z graczami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gHoST0000 Napisano 18 Września 2015 Autor #330496 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ja nie jestem ani na tak ani na nie. po 1 jest to konkurent mojej endzi :< a tak serio mówiąc to ziomek jest ogarniety, często go widze, mozna dać mu szanse. jedyny minus to taki, ze nigdy chyba go nie slyszalem przez mikrofon, a pisze do graczy tez sporadycznie, jako admin powinien mieć wiekszy kontakt z graczami ;-) Bo jak ktoś drze się cały czas, śpiewa itp to nawet nie ma się kiedy odezwać Prawda Kreciku A już nie mówię jak bimbru się napije ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 18 Września 2015 #330547 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Myślę , że nie będę czekać na resztę bo chyba nie raczą się wypowiedzieć. Dajemy szanse i na życzenie krecika napraw sobie mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 18 Września 2015 #330548 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi