Brylant Napisano 14 Grudnia 2023 #698761 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 (edytowane) Hej, kupie konto steam, nie zależy mi na poziomie ani skinach. Najistotniejsze dla mnie żeby były gry CS 1.6 / CSGO2/ GTA V/ THEFOREST/ETS2 ale rozważę również inne propozycje. Link do konta oraz cenę poproszę w wiadomości prywatnej płacę Blik/Przelew/Revolut/PSC. Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Brylant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazej12 Napisano 30 Grudnia 2023 #698990 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 W dniu 14.12.2023 o 13:49, Brylant napisał: Hej, kupie konto steam, nie zależy mi na poziomie ani skinach. Najistotniejsze dla mnie żeby były gry CS 1.6 / CSGO2/ GTA V/ THEFOREST/ETS2 ale rozważę również inne propozycje. Link do konta oraz cenę poproszę w wiadomości prywatnej płacę Blik/Przelew/Revolut/PSC. Oddam za 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Stycznia #699122 Udostępnij Napisano 7 Stycznia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi