FoNsZ Napisano 19 Grudnia 2023 #698830 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 1. Nick na serwerze: Hurricane 2. Wiek: 22 lata 3. Znajomość AMXX (0/8): 8/8 4. Doświadczenie: Wielokrotnie pełniłem funkcję administratora. 5. Czy posiadasz grę Counter-Strike 1.6 na Steam: Tak 6. SID: STEAM_0:1:419538125 7. Link do profilu na STEAM: kliknij tutaj! 8. Link do GameTracker'a: GT nie działa, serwer nie jest zarejestrowany. Hud rozwieje wątpliwości, na samym dole kategoria czas gry: kliknij tutaj! 9. Kontakt: Steam, forum, facebook 10. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak 11. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywny na serwerze. Myślę, że przyda się para rąk do pomocy. Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 5 Stycznia #699081 Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) Poczynimy tutaj w taki sposób. +wiek +amx jeśli faktycznie tak jest +steam U mnie zdałeś egzamin zobaczymy jak u innych. Okres próbny. Edytowane 5 Stycznia przez Fox_r2 RaJuPL i FoNsZ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 13 Stycznia #699227 Udostępnij Napisano 13 Stycznia Widze od gracza totalny brak zainteresowania tym tematem wiec chyba mozna odrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Stycznia #699276 Udostępnij Napisano 14 Stycznia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi