SebaVHS Napisano 20 Grudnia 2023 #698848 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Witam, przychodzę tu z pewną propozycją, która może ułatwić życie nowym graczom. Od ostatniego resetu serwera minęło już prawie 0,5 roku i chciałbym żeby nie że od razu po nowym roku ale w 2-3 dekadzie stycznia zrobić reset, bo od dłuższego czasu nie widzę zbyt wielu graczy z 170 lvl+, a tak poza tym 3-4 osoby wbiły max lvl na nim i już od miesiąca nie grają. Chiałbym jeszcze dodać, żebyście naprawili klan tak żeby można było robić wojny z danym klanem oraz naprawić/usunąć nie działające perki tj. Grawitacja (usunąć, perk bezużyteczny), wszechwidzący (naprawić, nie widać ninjy gdy ma się ten perk). Chciałbym bardzo przeprosić za missclick w którym napisałem ten temat wyżej w CS:GO MOD. Tak naprawdę chodziło mi o ten serwer a nie o tamten. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez SebaVHS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 20 Grudnia 2023 Autor #698849 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Teraz, SebaVHS napisał: Witam, przychodzę tu z pewną propozycją, która może ułatwić życie nowym graczom. Od ostatniego resetu serwera minęło już prawie 0,5 roku i chciałbym żeby nie że od razu po nowym roku ale w 2-3 dekadzie stycznia zrobić reset, bo od dłuższego czasu nie widzę zbyt wielu graczy z 170 lvl+, a tak poza tym 3-4 osoby wbiły max lvl na nim i już od miesiąca nie grają. Chiałbym jeszcze dodać, żebyście naprawili klan tak żeby można było robić wojny z danym klanem oraz naprawić/usunąć nie działające perki tj. Grawitacja (usunąć, perk bezużyteczny), wszechwidzący (naprawić, nie widać ninjy gdy ma się ten perk). Chciałbym bardzo przeprosić za missclick w którym napisałem ten temat wyżej w CS:GO MOD. Tak naprawdę chodziło mi o ten serwer a nie o tamten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 20 Grudnia 2023 #698851 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Jestem za resetem, będzie można od nowa nabijać ranking i mam nadzieję że nikt nie będzie narzekać na różnice lvli przy równych szansach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Grudnia 2023 #698856 Administrator Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Czekam na technika aż ogarnie jeszcze kilka drobnych rzeczy i zrobimy reset. Narotir i SebaVHS dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Grudnia 2023 #698857 Administrator Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi