diament Napisano 29 Grudnia 2023 #698985 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Nick: diament Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: nie pamiętam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1h Kontakt: Steam / discord / forum / ts3 Link do GameTracker'a: Nie mogę siebie wyszukać w liście graczy wyskakuje mi jakiś błąd. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez diament Bewi i Ak-47 M4A1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 30 Grudnia 2023 #698992 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Jestem za dobry gracz, jakby czegoś nie wiedział to go nauczę ;D diament dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nt3nsive2 Napisano 30 Grudnia 2023 #698996 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Jestem na tak +aktywny +Miły +Amx (jeśli to prawda) +Steam diament dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia #699087 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi