Olafek Napisano 3 Stycznia #699053 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Witam. Link do zgłoszenia - 4 grudnia zostałem zbanowany za cheata. Co prawda kara słuszna i nie ma co na ten temat debatować. Chciałbym prosić o danie mi drugiej szansy i odblokowanie mnie. Do dnia dzisiejszego nie znalazłem serwera który przypadłby mi do gustu. Najlepiej mi sie grało na tym serwerze i szkoda mi że nie mam możliwości zagrania na nim. Obiecuje że sytuacja sie nigdy nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 3 Stycznia #699063 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Temat w zlym dziale, wyslalem pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 3 Stycznia #699064 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi