Trapik420 Napisano 3 Stycznia #699056 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Witam mam problem ponieważ nie mogę wejść na wasz serwer (nie chce się połączyć, nie ładuję się pasek) czy byłby mi ktoś w stanie pomóc? Z góry dziękuję za rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 3 Stycznia #699057 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Napisz na dc do mnie, adi.ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trapik420 Napisano 3 Stycznia Autor #699059 Udostępnij Napisano 3 Stycznia (edytowane) dodałem nick Trapik420 Edytowane 3 Stycznia przez Trapik420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 3 Stycznia #699061 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Sprawa najprowopodobniej wyjasniona Trapik420 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 3 Stycznia #699062 Udostępnij Napisano 3 Stycznia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi