czarnyboss#16cm Napisano 4 Stycznia #699066 Udostępnij Napisano 4 Stycznia Grając tu zauważyłem, że niektóre rzeczy nie działają 1. Komendy: /regulamin /Me czasami pokazuje 0 pomimo trafień w rundzie /Wyzwania przez /menu też nic się nie wyświetla po wybraniu 2. Granaty często blokują się przez teammate, stają w miejscu zabierając HP bo wybuchają przy nas. 3. Niektóre piosenki z rs'ów nie działają, nie wiem czy tylko u mnie, natomiast nie da się ich odsłuchać. 4. Grając wieczorami oprócz zwykłych osób są boty. Dlaczego w rankingu gdy jeden z nich nas zabije dodawane są zgony, a w momencie jak ich zabijemy te zabójstwa się nie liczą? 5. Używam pewnych skinów i mam je założone na każdą broń, na którą moge, co parę wejść na serwer to się resetuje i muszę zakładać od nowa, tak jakby nie zapisywało się to na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Stycznia #699068 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia Zgłoszone do technika, chociaż wiele z tych rzeczy to są takie drobne rzeczy, które większości na pewno nie przeszkadzają ale zobaczymy co da się zrobić. czarnyboss#16cm dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Stycznia #699069 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi