czaroluka Napisano 9 Stycznia #699137 Udostępnij Napisano 9 Stycznia Nick:czaroluka Wiek: pełnoletni Doświadczenie (w byciu adminem):raz byłem ale utraciłem Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4-5 lat Steam / NonSteam: czaroluka Dlaczego Ty: uważam że jestem odpowiedzialny i znam regulamin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a 2-3 h Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 9 Stycznia #699167 Udostępnij Napisano 9 Stycznia Wymagania na admina nie są przez Ciebie spełnione. Widziałem, że grasz na non steam. Co do samej treści, na pytanie czy grasz steam/non steam odpowiadasz swoim nickiem. Na pytanie o wiek, odpowiadasz, że jesteś pełnoletni Podanie napisane bez najmniejszego sensu. Tyle wiadomo, że nic nie wiadomo. Jeszcze ban którego otrzymałeś przy mnie słusznie. Napisałeś odwołanie kłamiąc w nim, co jest udokumentowane na demku w temacie. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 9 Stycznia #699168 Udostępnij Napisano 9 Stycznia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi