FoNsZ Napisano 11 Stycznia #699179 Udostępnij Napisano 11 Stycznia Twój nick podczas gry: Hurricane Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1990411995 Uzasadnienie: Nie mam pojęcia o co chodzi. Data bana przypada na 06.12. Grałem jeszcze jakiś czas temu, dzisiaj wchodzę i niespodzianka. W konsoli pokazuje, że serwer DM, a ja wszedłem na Only DD2. Ktoś mi to wytłumaczy? Wycinek z konsoli: ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: W BЕTLEJEM ŻYDOWSKIM ツ ||| IP: 154.47.16.59 ||| SteamID: STEAM_3:0:314857403 ||| Admin banujacy: ReViLaX ||| Powod: Czitowanie ||| Ban utworzony: 06.12.2023 - 01:14:52 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [ONLY DD2 DM] ★ MULTI-HEAD ★ DEATHMATCH ★ 1s1k (de_dust2) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 11 Stycznia #699183 Udostępnij Napisano 11 Stycznia zrestartuj modem zeby dostac inne IP ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoNsZ Napisano 11 Stycznia Autor #699184 Udostępnij Napisano 11 Stycznia Bez zmian niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Stycznia #699274 Udostępnij Napisano 14 Stycznia Twoje IP sie nie zmienilo, podczas wczesniejszego pisania podania miales calkowicie inne IP takze slabo to wyglada, pogadaj z dostawca internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Stycznia #699275 Udostępnij Napisano 14 Stycznia Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi