Eskaa Napisano 12 Stycznia #699211 Udostępnij Napisano 12 Stycznia Twój nick podczas gry: EsKa Godzina, data zdarzenia: Ban utworzony: 12.01.2024 - 12:16:14 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:119673945 Uzasadnienie: ,,Powod: He tez nie tylko strzelanie'' Nie wiem sam co napisać gram sobie na chillku i takie coś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 12 Stycznia #699213 Udostępnij Napisano 12 Stycznia (edytowane) Pisałem na początku do wszystkich żeby każdy widział He i skanowanie płotu przed 7s ban na 30 min. Pojęcia nie mam jak inni gracze się dostosowali do tego ale Ty i 2 innych graczy miało to zupełnie gdzieś. Fakt powód jakiś mało ogarnięte dałem możliwe że rozkojarzony rozmową przez fona Edytowane 12 Stycznia przez Nimmrod johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 16 Stycznia #699331 Udostępnij Napisano 16 Stycznia Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi