Syndykat. Napisano 12 Stycznia #699222 Udostępnij Napisano 12 Stycznia Siema mam pewien problem gralem mape na serwerze rozbudowalem klan po chwili byla zmiana mapy i na drugiej mapie juz klanu nie mialem tak jakbym nigdy go nie zalozyl Prosze o pomoc poniewaz troche wlozylem czasu w ten klan Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 13 Stycznia #699242 Udostępnij Napisano 13 Stycznia Nie mam pojęcia o co może chodzić, więc wołam @aquax Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 13 Stycznia #699243 Udostępnij Napisano 13 Stycznia @Syndykat. Zapros mnie na dc adi.ja zobaczymy o co be Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi