G2 MEneS Napisano 16 Stycznia #699319 Udostępnij Napisano 16 Stycznia Twój nick podczas gry:4battleMEeS Godzina, data zdarzenia: Nie wiem koło 00/01 Mapa:css_dust2x2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 1 : 71635679 ' Uzasadnienie:Witam przychodze z prośbą o UB nie wiem ocb z tym banem i chcę się dowiedzieć i jak ktoś coś podejrzewa to niech rozpisze demko dostałem przed banem jakiś czas SS i UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 16 Stycznia Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #699321 Udostępnij Napisano 16 Stycznia Wrzuc CSGO_MULTIHEAD1.dem CSGO_MULTIHEAD2.dem CSGO_MULTIHEAD3.dem ktore znajdziesz w swoim folderze cstrike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G2 MEneS Napisano 16 Stycznia Autor #699326 Udostępnij Napisano 16 Stycznia (edytowane) Nie mam ja na bierząco usuwam demka wszystkie bo wchuk miejsca zajmują / niech admin co dał bana rozpisze demko poprostu Edytowane 16 Stycznia przez G2 MEneS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Stycznia Admin CS 1.6 GO:MOD VIP #699452 Udostępnij Napisano 19 Stycznia Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi