G2 MEneS Napisano 16 Stycznia #699319 Udostępnij Napisano 16 Stycznia Twój nick podczas gry:4battleMEeS Godzina, data zdarzenia: Nie wiem koło 00/01 Mapa:css_dust2x2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 1 : 71635679 ' Uzasadnienie:Witam przychodze z prośbą o UB nie wiem ocb z tym banem i chcę się dowiedzieć i jak ktoś coś podejrzewa to niech rozpisze demko dostałem przed banem jakiś czas SS i UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 16 Stycznia #699321 Udostępnij Napisano 16 Stycznia Wrzuc CSGO_MULTIHEAD1.dem CSGO_MULTIHEAD2.dem CSGO_MULTIHEAD3.dem ktore znajdziesz w swoim folderze cstrike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G2 MEneS Napisano 16 Stycznia Autor #699326 Udostępnij Napisano 16 Stycznia (edytowane) Nie mam ja na bierząco usuwam demka wszystkie bo wchuk miejsca zajmują / niech admin co dał bana rozpisze demko poprostu Edytowane 16 Stycznia przez G2 MEneS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Stycznia #699452 Udostępnij Napisano 19 Stycznia Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi